Plast AB Orion

Maskinställare

Om oss:
Plast AB Orion grundades 1946 och är en av pionjärerna inom formsprutning av plast. Vårt kunderbjudande består av produktutveckling, projektledning och formsprutning av plastkomponenter i låskrafter upp till 1 000 ton. Vi strävar efter att driva verksamheten utifrån ”Toyota Way” och vår konkurrenskraft bygger på hög kompetens, automatiserad produktion med anpassad och modern utrustning. Företaget har drygt 75 anställda som omsätter ca 140 milj. SEK.

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu efter tekniskt kunniga, engagerade, kvalitetsmedvetna och pålitliga ställare till vår formsprutningsavdelning. Du kommer att ingå i ett team där huvudsakliga arbetsuppgifter är verktygsbyte, ställ och processoptimering. Du kommer också jobba med förberedelse av material, förberedelse av arbetsplats, instruktioner etc till operatörer. Arbetet innebär även att ta ansvar för flödet, felsökning samt aktiv medverkan vid provkörningar av nya verktyg, material och maskiner.

Formell kompetens:
Du behöver ha jobbat några år som maskinställare inom plastindustrin. Har du en kombinerad praktisk och teoretisk bakgrund är detta ett extra plus. Vår automatiseringsgrad är hög och vi ser gärna att du har erfarenhet också inom robotteknik. Du behöver även ha god material- och verktygskännedom.

Personliga egenskaper:
Som person är du stresstålig, ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Att du har en positiv attityd, hög arbetsmoral och förstår vikten av ett gott bemötande ser vi som en självklarhet. För oss är din personlighet, driv och engagemang viktigt. Vi värdesätter pålitlighet och social förmåga och ser gärna att du kan fatta dina egna beslut. Du ska kunna vara innovativ och kunna bidra med till företagets utveckling inom ditt kompetensområde.

Anställningsform:
Heltid

Har du ytterligare frågor kring tjänsten, kontakta vår tekniska chef Håkan Söderlund på 0371-58 75 12

Du söker tjänsten genom att registrera ditt cv och personliga brev på www.junic.se Vi hanterar alltid varje ansökan med högsta diskretion. Tillträde sker snarast och urval sker löpande.

Injection Moulding Since 1946

 • Besöksadress

  PLAST AB ORION
  Götgatan 7
  334 33 ANDERSTORP
 • Postadress

  PLAST AB ORION
  Box 214
  SE-334 24 ANDERSTORP
 • Kontakta oss

  Telefon: +46 (0)371 587500
  Fax: +46 (0)371 587510
  E-post: info@orionplast.se