Plast AB Orion

Processer

Nyckelordet i våra kundrelationer är samverkan. I klartext betyder det att vi samarbetar i produktframtagningen och ställer sådana kompetenser till våra kunders förfogande som de själva saknar.

Vad vi kan bidra med är lång erfarenhet och stort kunnande inom projektledning, konstruktion, utveckling och tillverkning.

Just projektledningen förtjänar några extra ord. Våra kunder har insett att ju förr vi kommer in i ett nytt projekt desto bättre och billigare blir slutprodukten. Vänder man på resonemanget kan vi konstatera att ju längre ett projekt framskrider innan produktionsaspekten och de rent praktiska möjligheterna vägs in, desto dyrare blir det att rätta till. Om vi får återknyta ett ögonblick till vår affärsidé, är detta arbetssätt själva syntesen av det vi definierar som att leverera mervärden utöver
formsprutningen i sig.

En annan käpphäst är att vi aldrig tar oss an fler kunder än vi klarar av. Med tanke på de långvariga kundrelationer vi byggt upp under dryga 60 år i branschen vågar vi påstå att våra kunder uppskattar vårt sätt att arbeta.

Injection Moulding Since 1946

 • Besöksadress

  PLAST AB ORION
  Götgatan 7
  334 33 ANDERSTORP
 • Postadress

  PLAST AB ORION
  Box 214
  SE-334 24 ANDERSTORP
 • Kontakta oss

  Telefon: +46 (0)371 587500
  Fax: +46 (0)371 587510
  E-post: info@orionplast.se